Želite proslavu u velikom stilu? Vikendice za proslave i dogadjaje mogu biti idealno rešenje za Vas!

Weekendica Vam pruža mogucnost da samo u 3 klika rezervišete prostor za Vaš predstojeći događaj. Odaberite najlepšu vikendicu za svoju proslavu.

Koji god da je razlog Vaše proslave, Weekendica ima širok izbor za vas. Bilo da tražite vikendicu za proslavu rođendana ili godišnjice sa prijateljima i porodicom ili želite da napravite poslovni događaj, možete pronaći vikendicu koja može ugostiti veliki broj ljudi.

Ako želite intimnu proslavu ili sa druge strane proslavu u velikom stilu, jednostavni konept sajta Vam pruža mogućnost da u što kraćem vremenskom roku nađete ono što tražite.

Izdvojili smo samo neke od objekata koje Vam stoje na raspolaganju.

Vila Morena

Vila Morena je impozantna privatna vila sa bazenom i lounge prostorom oko bazena, smeštena u prirodi, idealna za organizaciju proslave, rođendana, žurke ili jednostavno odmor.

Vila se nalazi na 50 ari predivnog placa u beogradskoj opštini Barajevo, na 35km od centra grada. Sagrađena je na poziciji sa koje se pruža sjajan pogled ka Avali i Beogradu. Izolovana od gužve i buke pruža vam potpunu privatnost. Iza placa se nalazi prelepa šuma koja kreira čist vazduh i neverovatnu vazdušnu banju.

Lounge koji se nalazi oko velikog atraktivno dizajniranog bazena je definitivno mesto na koje ćete želeti da dovedete svoje prijatelje. Ispunjen baldahinima, ležaljkama, tujama čini pravu privatnu oazu nadomak Beograda.

Više informacija na Vila Morena stranici.

Vila Danube Lux

Da li već zamišljate sebe kako se opuštate u bazenu sa pogledom na Dunav, ili pravite predah zavaljeni ispod baldahina okruženi prirodom i predivnim pogledom? Vila Danube Lux je jedan od retkih objekata u ponudi koji ne pleni samo lepotom svoje spoljašnosti bazena, prirode i dodatnih sadržaja, već je i sam boravak u moderno dizajniranim prostranim apartmanima ove Vile poseban doživljaj.

Vila je moderno dizajnirana i dekorisana. Ukupna kvadratura je 200m2. Danube Lux vila ima dva dvokrevetna apartamana i dva četvorokrevetna apartmana tako da je idealna za boravak i spavanje 12 odraslih osoba, po potrebi možemo organizovati dodatne ležaje za decu.

Vila poseduje privatni parking za goste. Sadrži bazen, unutrašnjost sa kaminom, odmaralište sa baldahinima i predivno uređene travnate površine oko bazena sa dovoljnim brojem mesta za sedenje i ležaljki.

Više informacija na Vila Danube Lux stranici.

Vila Romanov – Zvezdara

Ako ste pomislili da znate sve tajne Beograda – Vila Romanov će Vas razuveriti. Locirana na rubu Zvezdarske šume, u širem centru grada – ovo zdanje spaja nekoliko dimenzija aktivnog odmora i slavljeničkog ambijenta.

Vila Romanov je luksuzni kompleks koji se kroz modernost i detalje prostora trudi da gostima pruži nesvakidašnje putovanje kroz temu svakog dela kompleksa. Nameštaj je salonski, enterijer odaje aristokratski izgled, dok su neke od soba a i deo eksterijera veoma moderno prilagođeni Vašim potrebama.

Romanov nudi beskrajnu maštovitost kroz svoje sadržaje, tako da je sigurna poslastica za sve koji su ‘’slabi’’ na estetičnost i raskoš. Kada su u pitanju sadržaji korisno je navesti neke od ponuda koje su idealne za ovaj prostor.

Više informacija na Vila Romanov stranici.

Angel’s Nest

Probudite se ispod panorama krova, doživite zalazak sunca iz infinity bazena kraj same reke, proslavite najlepše trenutke sa prijateljima u baru kraj bazena, uživajte uz čašu vina dok kamin pucketa… Sve ovo vas očekuje u neposrednoj blizini beogradskog kupališta Ada Ciganlija gde se nalazi novi jedinstveni koncept, elegantni spoj hedonizma i prirode pod imenom Angel’s Nest!

Započnite svoj dan uz šoljicu kafe na šarmantnoj terasi sa koje se pruža pogled na atraktivan privatni bazen i reku. Pobegnite letnjim vrućinama skokom u osvežavajući infinity bazen ili uživajte na udobnim ležaljkama oko bazena upijajući sunce uz čašu hladnog pića ili uzbudljiv roman u ruci. Iskoristite šank i prostor oko bazena, uređen kao bar, za uživanje u obrocima pod zvezdanim nebom ili pak otkrijte grill majstora u sebi koristeći zidani roštilj na platou koji pruža mogućnost ražnja, grila, kotlića i sača.

Više informacija na Angel’s Nest stranici.

Vila Monarch

Dražesna Vila Monarch je jedan od najpoznatijih obejkata ovog tipa u Beogradu, nalazi se u mirnom kraju u urbanom delu prestonice, u blizini elitne četvrti Dedinje. U ponudi su klimatizovane, stilski uređene smeštajne jedinice, enterijer objekta podseća na barokni stil. Objekat poseduje veliki barokni salon pogodan za organizaciju proslava do 50 osoba.

Gostima je na raspolaganju besplatan parking sa video-nadzorom. Vila poseduje bežični internet. U letnjim mesecima možete uživati u prostranoj terasi sa koje se pruža pogled na šumu.

Više informacija na Vila Monarch stranici.

Villa Piano

Svega 20 minuta od centra grada, fantastična Villa Piano sa bazenom je idealno mesto na kojem će vaši snovi postati java.
Okupite članove porodice i uživajte u opuštajućem odmoru u prirodnoj oazi nadomak grada ili pak sa vašim prijateljima proslavite vaše najbitnije trenutke. Veliki bazen i fire pit u prostranom punom zelenila dvorištu vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim.

Dovoljan je jedan pogled na plavetnilo privatnog bazena Ville Piano da zaboravite na svakodnevni stres. Uživajte u najlepšim zalascima sunca na udobnim ležaljkama pored bazena ili se smestite u natkrivenom lounge – u uz čašu odabranog pića.

Više informacija na Villa Piano stranici.

Villa White Swan

Villa White Swan je luksuzni objekat za smeštaj gostiju lociran na Fruškoj Gori sa unutrašnjim i spoljašnjim bazenom.

Vila se nalazi na najlepšem delu Fruške Gore nadomak Iriga na samo 11km udaljenosti Sremskih Karlovaca, 14km od Novog Sada dok je Beograd na 50km udaljenosti.

Svih 365 dana Villa White Swan nudi atraktivan smeštaj, zimi možete plivati u unutrašnjem bazenu koji se neprestano greje, opuštati se uz kamin dok je leti glavni fokus na spoljnom bazenu i prelepo uređenoj bašti.

Više informacija na Villa White Swan stranici.

Vila Clayton – Avala

Vila “Clayton“ je udobno imanje koje se nalazi u blizini beogradske planine Avala, do objekta se stiže iz grada za 40 minuta. Predstavlja pravi izbor za vikend avanture, ali zbog svojih raznolikih sadržaja pogodna je i za uživanje preko nedelje.

“Clayton“ je imanje koje se pruža na 30 ari zemlje u ograđenom prostoru koji pruža privatnost. Nudi široko dvorište sa raskošnom betonskom stazom i pošumljeno drvećem, prostornu gostinjsku kuću, opremljen letnjikovac sa šankom i velikim stolom za ručavanje kao i najpopularniji deo imanja – veliki bazen sa kristalno čistom vodom. Idilično je i noću, kada se rasveta oko bazena popali i napravi zaista jedinstven ugođaj.

Više informacija na Vila Clayton stranici.


Ovo je samo delić smeštaja koji smo odabrali za vas. Za ostalu ponudu fantastičnih vikendica i vila pogledajte celokupnu ponudu vikendica za proslave i događaje i odaberite savršeno mesto za proslave, uživanje ili opuštanje.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

 

 / 

Prijavite se

Pošaljite poruku

Moji favoriti