Uslovi korišćenja

Osnovne odredbe

Posetom, pravljenjem naloga i rezervacijom objekata na internet stranici“www.weekendica.com” važi pretpostavka da ste upoznati i da prihvatate uslove korišćenja koji su navedeni u daljem tekstu. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate i upoznate se pravilima koja primenjujemo. Internet stranica “www.weekendica.com” zadržava pravo da bez prethodnog obaveštavanja vrši izmene i dopune opštih uslova korišćenja.

Ovi uslovi korišćenja definišu postupak naručivanja, plaćanja i reklamacije usluga ponuđenih na stranicama naše internet stranice. Internet stranica www.weekendica.com nastupa kao posrednik između vlasnika objekata („Prodavaca“) izlistanih na njoj, i kupaca. Kupac usluga je posetilac internet portala koji posetom našeg internet portala rezerviše, i šalje narudžbinu vlasniku objekta – „Prodavcu“.

Putem internet stranice “www.weekendica.com” kupcu je omogućena rezervacija svih objekata prodavaca koji se nalaze na njenim internet stranicama.

Privatnost podataka

Da bismo uspešno obradili Vašu narudžbinu / rezervaciju, potrebno je da nam pružite određene podatke kao što su ime i prezime, adresa, kontakt telefon i email. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam rezervišemo traženi smeštaj i da vas obavestimo o trenutnom statusu vaše rezervacije. Saznajte više na stranici Polisa Privatnosti.

Izjava o zaštiti privatnosti

U ime internet prodavnice “www.weekendice.com” obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših korisnika. Prikupljaju se i obrađuju samo podaci o proizvodima koje posetioci naše internet stranice pretražuju i kupuju, kao i o stranicama koje posećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica, i omogućili vam jednostavnije korišćenje, sigurniju i udobniju kupovinu, a u cilju pružanja kvalitetnije usluge korisnicima. Svi podaci o korisnicima se čuvaju u skladu sa najvišim pravilima poverljivosti podataka i u skladu sa zakonom.

Svi administratori internet stranice „www.weekendica.com“ odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti. Svi podaci o korisnicima/ kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo administratorima kojima su ti podaci potrebni za obavljanje redovnog posla.

Vaši lični podaci neće biti upotrebljeni u marketinške ili bilo koje druge svrhe. Za sva dodatna pitanja možete nas kontaktirati putem email adrese: office@weekendica.com

  1. Ukoliko imate pitanja koje se tiču privatnosti i sigurnosti Vaših podataka, ili ukoliko imate saznanja ili sumnju o narušavanju privatnosti, molimo Vas da nas kontaktirate na neki od sledećih načina:
    Pozovite nas na broj telefona: +381604346622 (radnim danima 08:00 – 16:00h)
  2. Pošaljite e-mail na: office@weekendica.com

Intelektualna svojina

Sadržaj prikazan na ovom sajtu kao što su fotografije, logotipi, tekstovi, dizajn stranica, audio i video zapisi, softver i drugo su vlasništvo internet prodavnice “www.weekendica.com” i zaštićeni su kao intelektualna svojina. Sadržaji sa internet stranice ne mogu se koristiti bez prethodne saglasnosti “Prodavca”. Sve informacije dostupne na internet stranama isključivo su informativnog karaktera, ne smeju se koristiti u komercijalne svrhe, niti distribuirati trećim licima.

Povezane Internet stranice

Morate biti svesni da druge Internet stranice do kojih možete doći koristeći link na našoj stranici mogu sadržati odredbe o zaštiti privatnosti koje se razlikuju od ovde navedenih odredaba.

Vaš nalog

Ukoliko koristite “www.weekendica.com”, odgovorni ste za održavanje i poverljivost Vašeg naloga i lozinke koje ste dobili prilikom registracije na našoj internet stranici. Korišćenjem “www.weekendica.com” internet stranice odgovorni ste za sve aktivnosti koje se dešavaju na Vašem nalogu. Maloletna lica mogu praviti naloge na “www.weekendica.com” uz nadzor roditelja ili staratelja. “www.weekendica.com” zadržava pravo da odbije pružanje usluga, ukine nalog ili otkaže rezervaciju ukoliko ustanovi da su prekršeni Uslovi korišćenja. Vaše podatke koje ste naveli prilikom registracije “www.weekendica.com” će koristiti radi unapređenja prodaje proizvoda i uspostavljanja poslovnog kontakta i neće ih koristiti u druge svrhe ili ih dostaviti trećim licima.

Komentari, komunikacija i ostali sadržaj koji ostavljaju posetioci

Posetioci mogu komentarisati objekte i slati e-mail poruke na internet stranicama “www.weekendica.com”. Internet stranica “www.weekendica.com” ima pravo da ne objavi komentare koji su zlonamerni, sadrže nepristojne izjave, šire mržnju i na bilo koji način ugrožavaju prava drugih. Takvi komentari će biti uklonjeni bez predhodnog obaveštenja. Lažno predstavljanje i registracija sa tuđom e-mail adresom nije dozvoljena na “www.weekendica.com” stranicama. Protiv takvih aktivnosti administratori internet stranice „www.weekendica.com“ mogu pokrenuti i odgovarajući zakonski postupak.

Opisi objekata

Internet stranica “www.weekendica.com” garantuje za kvalitet, ispravnost i poreklo objekata koji su na njoj objavljeni. “www.weekendica.com” nastoji da sve objekte opiše što je tačnije moguće. Ipak “www.weekendica.com” ne garantuje da su svi navedeni podaci u vezi proizvoda 100% tačni, kompletni, pouzdani i bez grešaka. Ukoliko imate nekih dodatnih pitanja o objektu možete kontaktirati naš korisnički servis (rezervacije@weekendica.com ).

Cene

Sve cene prikazane na stranici internet prodavnice “www.weekendica.com” su izražene u evrima (EUR), a plaćanje se vrši u dinarima, po srednjem kursu NBS-a na dan uplate. “www. weekendica.com” ima pravo da otkaže narudžbenicu uz slanje email obaveštenja potrošaču ukoliko je došlo do grube greške prilikom postavljanja cene na internet portalu, (npr. umesto 10000 din je navedena cena 100 din, slično).

Internet prodavnica “www. weekendica.com” zadržava sva prava promene cene usluga.

Radno vreme

Internet prodavnica “www. weekendica.com” radi od 00-24h, 7 dana u nedelji. U slučaju tehničkih problema ili tokom redovnog održavanja, internet prodavnica može biti kraći vremenski period nedostupana, o čemu ćete biti obavešteni.

Promena podataka na internet stranicama’

“www.weekendica.com” zadržava pravo da može u svako vreme, bez prethodne najave, promeniti podatke prikazane na bilo kojoj stranici internet portal. Posetioci Internet stranice “www.weekendica.com” nemaju pravo da jednostrano menjaju uslove korišćenja, a svaka eventualna izmena je nevažeća osim u slučaju da se obe strane saglase pisanim putem.

Ostalo

Delimična ili potpuna neprimenjivost ili nezakonitost određene odredbe ovih “Uslova korišćenja” neće uticati na punovažnost ostalih odredbi koje ostaju na snazi u celini. Neprimenjiva ili nezakonita odredba će biti zamenjena drugom, odgovarajućom odredbom. Saglasni ste da Vaša prava i obaveze proistekle iz ovih “Uslova korišćenja” ne možete preneti na treća lica bez izričitog pismenog odobrenja “www.weekendica.com”.

Reklamacije

Internet stranica „www.weekendica.com“ posvećuje izuzetnu pažnju negovanju posebnog odnosa sa svojim posetiocima. Posetilac u svemu zadovoljan našim ponudama i uslugama je naš primarni cilj. Ukoliko se ipak dogodi da budete nezadovoljni traženom uslugom, budite sigurni da će vaša reklamacija biti rešena u najkraćem roku i u skladu sa važećim zakonskim propisima.

 

 / 

Prijavite se

Pošaljite poruku

Moji favoriti