Tražite objekat za devojačko veče? Ove vikendice mogu biti idealno rešenje!

Konačno je došao i taj dan. Dan o kome mašta svaka devojčica, o kom sanjari i koji sanja. Bajku je precizno skrojila, satkala je do nasitnijih detalja, ali pre nego što u nju uplovi sa svojim princem, ostala je još jedna stvar – devojačko veče.

Tu na scenu stupaju njene prijateljice. Unatoč zabavi koja sledi, treba se pobrinuti za celokupnu organizaciju. No, kako bismo vam uštedeli vreme, dali predloge i ideje, za vas smo izabrali top 5 vikendica za proslavu devojačke večeri.

Vila Piano

Kada buduća mlada zamišlja atmosferu i mesto na kome će proslaviti devojačko veče, na pamet joj sigurno pada nešto nalik Vili Piano. A kako i ne bi, kada sve u njoj odiše ljubavlju.

Smeštana je na svega 20 minuta od centra grada, što je izrazito olakšavajuća okolnost, pogotovo ukoliko dolazite iz Beograda. Prostrano dvorište vile krase veliki bazen i fire-pit, te je osim za uživanje idealno i za fotografisanje. Dovoljan je jedan pogled na plavetnilo privatnog bazena da zaboravite na svakodnevni stres.

Kada padne mrak vila dobija dodatnu notu magije, kojoj doprinosi “bogata” rasveta, koja se nalazi u dvorištu, kraj bazena kao i u samom fire-pit-u.

Osim toga, kuća poseduje svoje ozvučenje i napolju i unutra i ono je na raspolaganju.

Ukupan kapacitet gostiju je 25, a spavaćih mesta ima 6.

Lux Vila sa bazenom za žurke – Dobanovci

Ukoliko Vaš izbor za proslavu devojačke večeri padne na Lux Vilu sa bazenom za žurke – Dobanovci, nećete pogrešiti. Ovo magično imanje će vas osvojiti onog trenutka kada na njega zakoračite, jer ćete ući u svet sofisticiranosti.

Vila je idealna opcija za sve vrste žurki i proslava do 150 osobe.

Živopisino cveće i visoko drveće čine sjajnu scenografiju i odlična su podloga za dekoraciju na bilo koju tematiku. U okolini se ne nalazi komšiluk pa ne morate brinuti da ćete narušiti nečiji mir.

Enterijer nije ništa manje fascinantan, a objekat se prostire na dva nivoa.

Ukoliko odlučite da devojačko veče podignete na još viši nivo domaćini kuće vam mogu pomoći u rentiranju dekoracije, dodatnih stolova i stolica, keteringa, konobara i ostalo.

Vila se nalazi na par minuta od isključenja sa autoputa kod naselja Dobanovci, a zahvaljujući ovako dobroj povezanosti do objekta se od beogradske “Arene” stiže za 15 minuta. 

Splav Maverick

Sama činjenica da je ovaj splav usidren na obali reke Dunav u startu nagoveštava dobar provod, relaksaciju i uživanje. Veliki objekat luksuzno je ukrašen, a ostavljeno je dovoljno prostora za dekoraciju po vašoj želji.

Splav Maverick čini prostrana terasa, platforma na vodi, u prizemlju objekta se nalazi prostor otvorenog karaktera sa kog se direktno pristupa terasi, a tu je i potpuno opremljena kuhinja.

Ovde možete ugostiti do 30 osoba, a ukupni spavaći kapacitet je 4.

Kuća poseduje ozvučenje pa ne morate gubiti vreme ni novac na iznajmljivanje istog.

Angel’s Nest

U neposrednoj blizini Ade Ciganlije krije se pravi mali raj, Angel’s Nest.

Objekat nadomak reke je spoj elegancije, hedonizma i prelepe prirode koja ga okružuje. Vila se prostire na dva nivoa, a  sve unutar nje odiše elegancijom. Dodatan osećaj topline dočarava kamin koji se nalazi u dnevnoj sobi. Oba nivoa krase prostrane terase sa kojih se pruža pogled na reku i dvorište sa bazenom.

Oko bazena se nalazi unikatno uređen bar sa specijalnom rasvetom i šankom, kao i zidani roštilj.

Goste posebno fascinira atraktivna rasveta koja se nalazi u bazenu, pa isti menja boje.

Angel’s Nest je idealna opcija za organizaciju proslava do 40 osoba, a vrata ove vile su otvorena za iznajmljivanje i zimi i leti.

Vila Simfonija Banoštora

Na samom kraju predstavljamo vam Vilu Simfonija Banoštora.

Baštu sa svih strana okružuje visoko drveće, pa je privatnost zagarantovana.

Središte dvorišta čini kaskada na kojoj se pre svega nalazi bazen sa kristalnom vodom i modernim plažnim platoom.

U prizemlju je veliki dnevni boravak sa kaminom, kompletno opremljena kuhinja sa trpezarijskim delom i kupatilom, a gosti mogu uživati i u sauni koja se nalazi u okviru objekta.

Ova vila pogodna je za sve vrste proslava, prima do 70 gostiju, dok je spavaći kapacitet 11. Na imanju postoji i letnji pomoćni objekat sa roštiljem i letnjom kuhinjom – koja je opremljena rashladnim uređajem i kafe aparatom. 

Drage dame

Nadamo se da smo uspeli da vam pomognemo da izaberete, ili da makar suzite izbor za vikendicu u kojoj ćete organizovati proslavu devojačke večeri.

Vilu u kojoj ćete se ludo zabaviti, igrati do sitnih jutarnjijh sati, možda popiti po koju više, napraviti bezbroj selfija. Veče koje će ući u spomenar čiji ste stranicu po stranicu godinama ispunjavale smehom, avanturama, ponekom suzom i bezgraničnim prijateljstvom… veče kada ćete svoju drugaricu ispratiti u njenu bajku.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

 

 / 

Prijavite se

Pošaljite poruku

Moji favoriti