Obradujte voljenu osobu romantičnim vikendom u nekoj od naših vikendica

Romantični vikend sa voljenom osobom bi trebalo da bude prilika da se odmaknete od svog užurbanog života i cenite vreme provedeno zajedno. Bilo da ste ste u novijoj vezi, ili dugogodišnjoj, odlazak na romantični vikend u neku od vikendica će osvežiti i učvrstiti vašu vezu, i doneti neke nezaboravne momente.

Zima je idealno godišnje doba da voljenu osobu obradujete kraćim neočekivanim odmorom.

Osim toga, romantika nikada ne izlazi iz mode, a u kombinaciji sa hladnim, kišnim ili snežnim danima postaje krajnje neodoljiva. Čaša kuvanog vina, sa voljenom osobom, pored kamina, scena je iz najlepših romantičnih filmova. A mi smo tu za vas da ove scene pretvorimo u stvarnost! Dajemo vam ideje, predlažemo destinacije sa vikendicama koje su savršene za ovakve prilike.

Ako taj neodoljivi spoj upriličite na pravom mestu uživanje je zagarantovano.

Pa da počnemo!

Vila Ana Avala

Ukoliko voljenoj osobi želite da priredite odmor za pamćenje onda je Vila Ana Avala odličan izbor za vas. To je predivno mesto za odmor do kog se lako dolazi iz svih pravaca. Na samo 30 minuta vožnje od centra Beograda možete brzo doći autoputem ili uživati u vožnji starim Avalaskim putem.

Ova impozantna vila okružena je predivnim vrtom koji sadrži 2 letnjikovca i roštilj za vaše uživanje. Objekat je odlična opcija za zimske dane i na prvom i na drugom nivou se nalazi po jedna prostrana dnevna soba sa kaminom i komfornim garniturama a tu je i natkriveni balkon sa kog se pruža divan pogled na zelenilo i Kosmaj planinu. Za kompletnu relaksaciju gostima je na raspolaganju mini spa zona koja sadrži saunu i đakuzi kadu.

Više detalja na www.weekendica.com/vikendica/vila-ana-avala/

Spa Vila Avala

Luksuzna i komforna Spa Vila Avala “rezervisana”je za prave hedoniste. Evo i zbog čega…

U sklopu objekta nalazi se SPA zona modernog dizajna, savršeno mesto za relaksaciju i odmor. Impresivni đjakuzi velikih dimenzija osvojiće kako vaše tako i srce vaše voljenje osobe. Spa poseduje infracrvenu sauna u kojoj je objedinjena i slana soba.

Romantiku do usijanja dovodi pažljivo odabrana rasveta kao i bluetooth zvučnici.

I nije samo enterijer ono što vilu je čini tako magičnom. U prelepom dvorištu sazidano je spoljno ognjište oko kog možete sedeti i uživati u pucketanju vatre.

Ipak, možda najromantičniji detalj vikendice predstavlja originalno dizajnirani hot tub na otvorenom u u kome ćete se realaksirati dok pijuckate omiljeno vino. Kupanje u toploj vodi na niskim temeraturama, posebna je vrsta ugođaja!

Više detalja na www.weekendica.com/vikendica/spa-vila-avala/

Vila Design Riverview

Izolovana od gradske gužve, na prelepim obroncima Fruške gore nalazi se Vila Design Riverview, jedinstveni luksuzni kompleks, čiji pogled na Dunav nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

U prizemlju vile nalazi se udobni raznobojni dnevni boravak sa velikim kaminom. Kamin je direktno povezan s modernom kuhinjom u kojoj svojoj drugoj polovini možete spremati ukusne obroke. Za potpuni hedonistički doživljaj tu je i natkrivena spoljna đakuzi kada.

Zanimljivo je da zidove kuće krase umetnička dela posebno oslikana za ovaj objekat.

Više detalja na www.weekendica.com/vikendica/vila-design-riverview/

Vila na Bisernom Ostrvu

Okružena Tisom, na Bisernom ostrvu, na 8km od Bačkog Gradišta, smeštena je vila koja nudi sve pogodnosti za zaljubljene. Nalazi se nadomak plaže sa koje možete posmatrati najlepše zalaske sunca.

Unutrašnjost kuće krasi kamin i mnoštvo ljupkih detalja koji doprinose njenom toplom ambijentu.

Vila na Bisernom Ostrvu predstavlja savršeno mesto za odmor i priliku za uživanje sa voljenom osobom.

Više detalja na https://www.weekendica.com/vikendica/vila-na-bisernom-ostrvu/


Ovo je samo delić smeštaja koji smo odabrali za vas. Za ostalu ponudu fantastičnih vikendica i vila pogledajte www.weekendica.com i odaberite na kojoj lokaciji ćete boraviti sa vama voljenom osobom.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

 

 / 

Prijavite se

Pošaljite poruku

Moji favoriti