Kako napraviti proslavu iznenađenja u vikendici?

Da li vam predstoji velika godišnjica ili jubilarni rođendan, a ne znate kako da proslavite? Želite da pobegnete iz grada i napravite žurku sa vašim društvom? Ne treba vam mnogo da biste bili posebni, neka to bude jednostavan, zabavan način i dok god su na okupu vaša najbliža porodica ili prijatelji, biće to slavlje za pamćenje. Odavno ste u  potrazi za idealnim mestom za zabavu iznenađenja? Izaberite vikendicu!

Zašto vikendica?

Sigurno ste se barem jednom zapitali, koliko može biti teško okupiti sve drage ljude pod sopstvenim krovom vašeg doma na porodičnoj proslavi? Ne brinite, na pravom ste mestu gde možete naći idealnu vikendicu koja ima na raspolaganju sav dodatni prostor. Velike vikendice idealne su za okupljanja, i u zavisnosti od njenih sadržaja, koji mogu biti posebni, ukrasićete zabavu sa malo dodatnog uzbuđenja kako bi je učinili nezaboravnom.

Pogledajte ponudu vikendica za proslave.

Uzmite u obzir prirodu proslave

Da li je u pitanju 60 godina venčanja vašeg deke i bake? Jubilarni rođendan vaših roditelja, devojačko veče ili žurka za društvo? Odgovor na ovo pitanje će odrediti vrstu vikendice koju želite da rezervišete, kao i koji su to dodatni sadržaji koji su vam potrebni. Ako se radi o žurci sa društvom, vikendica sa bazenom bila bi apsolutno obavezna, a ako je to veliko porodično okupljanje sa svim generacijama, prostor za igre biće sjajan dodatak.

Vikendica sa bazenom
Vila Danube Lux

Koji su sadržaji na raspolaganju?

Kada birate vikendicu za vašu idealnu proslavu, nesumnjivo će dodatni sadržaji uticati na vaše odluke. Izaberite objekte sa zatvorenim ili otvorenim bazenima, velikim dvorištem ili velikom dnevnom sobom. Verovatno ćete razmisliti o stvarima poput toga koliko je velika i spektakularna kuhinja, kao i koliko ima kupaonica ili kakvi su vrt i bašta!

Zabava ispred vikendice

Razmislite o mogućnostima parkiranja

Velike su šanse da će puno vas dolaziti odvojeno, pa budite sigurni da ste rezervisali vikendicu sa dovoljno parking mesta na raspolaganju. Takođe, bilo bi zgodno prethodno istražiti okolinu i videti ima li negde u blizini mesto gde gosti mogu da ostave svoje automobile.

Imajte partnera u zločinu

Planiranje iznenađenja može biti naporan posao, zato nemojte organizaciju uraditi sami! Treba vam neko ko je kreativan i neko ko vam može pomoći u celoj pripremi. Može biti u pitanju vaš najbolji prijatelj ili se možete obratiti ljudima koji su već u poslu organizacije proslava.

Drustvo u vikendici

Dobar tajming je veoma bitan

Obavezno proverite plan putovanja sa svima koje želite da pozovete na proslavu, kako biste bili sigurni da željeni gosti nisu isplanirali već nešto drugo za odabrani datum, već su u mogućnosti da dođu na proslavu u vikendici.

Zabeležite trenutak

Neka neko naoružan kamerom zabeleži trenutak dolaska gostiju i nemojte zaboraviti da se fotografišite tokom skupa iznenađenja. Ovaj trenutak će zaista biti nezaboravan i biće vam drago da imate puno fotografija, na koje ćete se osvrnuti nakon nekoliko godina.

Drustvo u vikendici

Nemojte biti u stresu zbog hrane

Organizujte dostavu hrane do vikendice, kako biste uštedeli vreme za pripremu i prostor u automobilu. Bez obzira da li ćete kuvati ili želite samo grickalice, postoji mnoštvo ketering agencija koje će isporučiti fantastičan niz hrane odmah do praga. Možete čak unajmiti kuvara, koji će na licu mesta pripremati posebna jela i učiniti da događaj bude spektakularan.

Rostilj u vikendici

Dekoracija

Budite jednostavni, odmereni i dekorišite prostor za zabavu na vama najdraži način. Odlična ideja da nasmejete sve prisutne goste je da pripremite nekoliko zabavnih fotografija iznenađenja u kojima će svi uživati.

Dekoracija stola za proslave u prirodi

Naše vikendice pored toga što su sjajne za zabave iznenađenja, čine i odličan izbor za proslave tokom Božića, Nove godine i opšta porodična i grupna druženja. Pružaju taj dodatni prostor za uživanje u kvalitetnom zajedničkom druženju pod jednim krovom!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

 

 / 

Prijavite se

Pošaljite poruku

Moji favoriti