Beg od vrelog beogradskog asfalta? Pronadjite vikendicu u okolini Beograda po vašem ukusu

Blizu, a opet dovoljno udaljeno od samog glavnog grada Srbije, nalazi se nekolicina vikendica, splavova i brvnara koje omogućuju svojim gostima kvalitet odmora kakav zaslužuju.

Ukoliko čeznete za oazom mira ili pak nezaboravnom proslavom, Izdvojili smo smeštaje u kojima to možete ispuniti u paru, sa porodicom ili prijateljima.

Sve vikendice i apartmani su opremljeni kako bi pružili najširi mogući izbor po Vašoj meri, bilo da želite moderne kuće, ili rustične kuće uklopljene u prirodni ambijent.

Posebna privilegija je što ne morate dugo putovati. U nastavku izdvajamo samo neke od aktuelnih vikendica u kojima možete da užvate sa svojim najbližima.

Vila Fratelli Uniti

Fratelli Uniti’’ je savremen, impresivan objekat u naselju Velika Moštanica – na svega 40 minuta od grada. Smeštena na jednoj od padina planine Avala svojim položajem vila privlači svež vazduh i idealne uslove za odmor u toku celog doba godine.

Villa Fratelli Uniti je pravo ‘bratstvo i jedinstvo’ modernog odmora u kompleksu – i prirode,šumskog sveta koji taj kompleks okružuje. Vila se nalazi na ‘’ruži vetrova’’ pa tako priroda oko Vas uzvraća svežinom i zdravim područjem koje je važno kako zrelijim gostima, tako i onim najmlađima.

Vila je prikladna i adaptirana za razna slavlja, rođendane, devojačke večeri, izlete sa firmom, team building i sve proslave koje su u skladu sa kućnim redom. Objekat je pogodan za do 20 gostiju u toku dana.

Više informacija na Vila Fratelli Uniti stranici.

Vila Dunavski Pogled

Vila ‘’Dunavski pogled’’ je moderno sazdan objekat na imanju sa magičnim pogledom na Dunav. U podnožju ogranaka nacionalnog parka Fruška Gora, u ambijentu naselja Stari Slankamen do objekta je lako doći od Beograda – 40 minuta vožnje, kao i od Novog Sada i okolnih mesta.

‘’Dunavski pogled’’ je, kako mu i sam naziv govori, objekat koji šarmantno krasi obalsku panoramu na mestu gde se Tisa uliva u Dunav, a vazduh osvežavaju i hlade ravnice Bačke i Banata. Ovaj kraj poznat po zelenilu, miru koji pruža priroda je početak Vašeg idealnog odmora.

Vila se sastoji od dva nivoa. Na prvom je prizemlje sa dnevnim boravkom, trpezarijom, kuhinjom i kupatilom. Enterijer je potpuno opremljen novim elementima i zamišljen kroz savremen izgled.

Više informacija na Vila Dunavski Pogled stranici.

Vila Cherry

Vila Cherry je idealan objekat za uživanje i porodični odmor a da ne morate putovati daleko, nalazi se na samo pola sata vožnje od grada nadomak Avale, u naselju Koviona koje je poznato po blagotvornoj ruži vetrova.

Glavni adut koji ističe ovaj objekat u ponudi je sigurno prelepo, puno zelenila, dvorište sa velikim bazenom dimenzija 8 x 4 m, dubine 1.5 m. Iz dvorišta kao i iz bazena pruža se lep pogled na zelene predele.

Kvadratura kuće je 120m2. Sadrži dve spavaće sobe i veliku dnevnu sobu. U obe spavaće sobe nalazi se po jedan francuski krevet i jedan single krevet, u dnevnoj sobi se nalazi garnitura na razvlačenje pogodna za spavanje 2 osobe.

Više informacija na Vila Cherry stranici.

Vila Bejb

Na samo 30 minuta vožnje od grada nalazi se ova ljupka kuća sa bazenom. Do lokacije se stiže lako možete ići autoputem (isključenje kod RK Ikea) ili starim Avalskim putem i uživati u vožnji uz predivne zelene predele.

Vila Bejb se nalazi na pola puta između Avale i planine Kosmaj, pa je negde savršena startna pozicija ako planirate izlete.

Bazen je okružen zelenilom pa će pogled koji se iz bazena pruža doprineti harmoniji koja na objektu vlada. Ako ste raspoloženi da spremate razne mesne đakonije na raspolaganju vam je roštilj.

Više informacija na Vila Bejb stranici.

Vikendica Dunavski Konak

Dunavski Konak je vikendica u okolini Beograda, locirana u prirodi, za kratkoročno iznajmljivanje, 300m od Dunava, idealna za vaše uživanje i laki beg iz grada. Vikendica se nalazi na 20min vožnje od Beograda u Grockoj na najlepšem delu Dunava. Dvorište oko vikendice je jedna prava prirodna idila, u kome ćete moći da se opustite i uživate.

Dvorište krasi lep ovalni bazen, za vaše potpuno uživanje, oko bazena se nalazi samo zelenilo pa je pogled idiličan. Pored je lep drveni letnjikovac opremljen velikim roštiljem, sudoperom, strujom kao i mnoštvo stolova i stolica gde možete okupiti vaše najbliže. Oko kuće je samo priroda nema komšiluka tako da u potpunosti možete uživati u svojoj privatnosti.

Više informacija na Vikendica Dunavski Konak stranici.

Vila Sakule

Vila Sakule nalazi se u istoimenom naselju na samo 45 minuta od Beograda. Pored jako atraktivnog bazena, dvorišta i letnjikovca u etno stilu jedan od glavnih kurioziteta je što se objekat nalazi se na prostranom privatnom ribnjaku, bogatom raznovrsnom ribom.

Dvorište je ispunjeno mnoštvom zanimljivih detalja, na samoj obali uživaćete u veličanstvenoj zelenoj oazi uređenoj u kaskadnim terasama, a ambijent upotpunjuje vodopad i drveni mostić, pa je ovaj objekat idealan i za slikanje mladenaca i slićne prilike. Tu je i letnjikovac u etno stilu sa pogledom na jezero (ribnjak), predivno mesto za vaše uživanje.

Više informacija na Vila Sakule stranici.


Ovo je samo delić smeštaja koji smo odabrali za vas. Za ostalu ponudu fantastičnih vikendica i vila pogledajte celokupnu ponudu vikendica u okolini Beograda i odaberite savršeno mesto za proslave, uživanje ili opuštanje.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

 

 / 

Prijavite se

Pošaljite poruku

Moji favoriti