Weekendica klub

Budimo partneri

Angažujte Weekendica tim i bićemo vaš eksluzivni partner za izdavanje vaših nekretnina. Od tog momenta kompletan marketing i booking vašeg smeštaja i komunikacija sa gostima postaje naša briga.

Moderna vikendica sa dvorištem

Tim sa iskustvom

Uz saradnju sa Weekendica timom, koga čine ljudi sa dugogodišnjim iskustvom u turizmu i izdavanju nekretnina, vodićemo kompletnu marketinšku kampanju za vaš objekat. Uz ovaj nivo partnerstva imate garantovano: premium poziciju na sajtu koji je lider u ovoj sferi turizma. Garantujemo vam maksimalan učinak i da ćemo uvek izvući maksimalnu posećenost koja je moguća u svakom delu sezone. Kreiraćemo vrlo atkrativnu prezentaciju vašeg objekta na više jezika. Ako vaša kuća za odmor jos uvek nema ime naš kreativni tim će smisliti vrlo upečatljiv naziv.

Sva komunikacija sa gostima organizovana je preko našeg call centra. U njemu rade osobe koje su spremne da saslušaju i razumeju potrebe svakog gosta, ali isto tako i da zaštite vlasnika objekta i potencijalnom gostu jasno predoče pravila koja funkcionišu u svim objektima za izdavanje. Samo oni gosti koji u potpunosti odgovaraju unapred definisanim pravilima i kriterijumima dobijaju priliku da rezervišu i ostvare avansnu uplatu. U tom momentu vlasnik ima priliku da sa njima obavi finalni razgovor pre same uplate i ako to želi može ih odbiti bez ikakve potreba za objasnjenje prema nama. Ukoliko vam takva opcija ne odgovara, ne morate imati nikakav kontakt sa klijentom do ulaska u smeštajni kapacitet.  

Fotografisanje vikendica

Kvalitetne fotografije su jedan od ključnih detalja u procesu prezentacije vašeg objekta. Ukoliko nemate fotografije koje su dovoljno atraktivne, šaljemo našeg profesionalnog fotografa i za vas pravimo fotografije koje će vaš objekat prikazati na najbolji mogući način.

Nemate troškove oglašavanja

I za sve ovo ne morate platiti ništa unapred već samo deo vrednosti koja se ostvari prilikom svake rezervacije. Ne tražimo nista unapred niti ikakav fiksan iznos upravo zato što smo sigurni da možemo zajednički ostvariti vrhunske rezultate. 

Ukoliko ne budete zadovoljni sa našom saradnjom, svakog momenta je možete prekinuti, bez ikakvih obligacija.
Ako želite da boravite u Vašoj kući sa porodicom ili prijateljima, samo nas obavestite i mi ćemo datume zatvoriti za izdavanje.

Sa weekendica timom, vaša nekretnina je u sigurnim rukama. Za Vas biramo najbolje moguće goste za Vaš objekat. Kontaktirajte nas na office@weekendica.com i uverite se!

 

 / 

Prijavite se

Pošaljite poruku

Moji favoriti