Vreme je za odmor: Uživajte u nekoj od vikendica na Fruškoj Gori

Fruška Gora oduvek je bila utočište za one koji žele da pobegnu od gradske vreve. Ušuškani u hladu guste šume, opijeni mirisom lipe, gosti uživaju u miru i prirodnim lepotama ove planine.

O tim lepotama svedoči i nacionalni park pun raskošne flore i faune. Pored toga, Fruška Gora ima veliku kulturološku i istorijsku vrednost. Na njenoj teritoriji počiva čak 17 manastira.

Izletišta, bogata istorija, prelepi vidikovci, pećine i jezera učinili su je jednom od najpopularnijih planina u Srbiji.

Ukoliko odlučite da posetite Frušku Goru znajte da će vam za sve atrakcije biti potrebno nekoliko dana. No očarani lepotama ove planine poželećete da ostanete i duže.

Zbog toga vam predstavljamo vile i vikendice koje će vaš boravak na Fruškoj Gori učiniti magičnim.

Pa da počnemo.

Vila Karlovci

Na svega nekoliko kilometara od gradića kraj Dunava po kome je i dobila ime, nalazi se Vila Karlovci.

Vila se nalazi pokraj Fruške Gore na samo 4km od Sremskih Karlovaca, gradića kraj Dunava, bogate istorije poznatog po svojim mnogobrojnim vinarijama, čije obilaske vam možemo organizovati. Lokacija objekta je idealna i lako dostupna iz Beograda (75km) ili Novog Sada (12km).

Kako u okolini nema drugih kuća, ona je okružena samo prirodom i zelenilom. Zbog toga je idealan izbor kako za miran odmor tako i za sve vrste proslava. Krase je prelep natkriveni balkon od 50kvm na kome se nalazi iznenađenje za sve gurmane, zidani roštilj i pica peć. U blizini su manastiri Krušedol i Velika Remeta, izletišta Stražilovo, kao i sami Sremski Karlovci i Dunav. Ukoliko za boravak na Fruškoj Gori odaberete Vilu Karlovci, budite sigurni da necete pogrešiti.

Više informacija na Vila Karlovci stranici.

Ma Maison Vila

Ukoliko volite luksuz, onda je Ma Maison Vila pravo mesto za vas. Ovde je sve podređeno vašem uživanju, koje počinje sa prvim sunčevim zracima i a la carte doručkom. U sklopu vile nalaze se 2 spavaće sobe, od kojih jedna sa terasom, svaka sa zasebnim kupatilom i velikim bračnim krevetom. Tu je i dnevni boravak sa trpezarijom i kompletno opremljena kuhinja. 

Vila ima svoj privatni bazen, pored koga se nalaze ležaljke za potpuni reset. Ukoliko ste ljubitelj gurmanskih specijaliteta na raspolaganju vam je oprema za roštilj. U večernjim satima možete piti vino u prostranom luksuznom dnevnom boravku pored pored kamina. Ma Maison vila se nalazi na samo 500 metara od centra Vrdnika, destinacije koja postaje sve popularnija i turističkim sadržajima.

Više informacija na Ma Maison Vila stranici.

Kuća za odmor Vrdnik

Na obroncima Fruške Gore nalazi se Kuća za odmor Vrdnik, skriveni dragulj prelepe planine. Pozicionirana je tako da svojim posetiocima pruža potpunu privatnost, kao i pogled na celu Banju Vrdnik.

Kuću krasi ogromno dvorište u čijem se sklopu nalaze letnjikovac roštilj, kotlić, ležaljke, ljuljaške. Kuća ima 65 m2 sastoji se od dve sobe, kompletno opremljene kuhinje sa trpezarijom i kupatila. U sklopu jedne sobe nalazi se veliki francuski ležaj i krevet za jednu osobu. U sklopu druge sobe nalaze se dve garniture na razvlačenje.

Namenjena je kako odraslima tako i deci, jer je opremljena igračkama, peskom, ljuljaškama, garniturom malih stolova i stoličica za najmlađe, te je dealna za dečije proslave.

Više informacija na Kuća za odmor Vrdnik stranici.

Crown Vila

Crown Vila je mesto koje svojim bogatim sadržajem posetiocima nudi mogućnost odmora tokom cele godine. Enterijer objekta urađen je tako da gostima obezbedi vrhunski komfor i maksimalno opuštanje.

Vila se prostire na 2 nivoa i ima tri velike terase na kojima ćete bez sumnje provoditi dosta vremena. Prostor oko kuće čini prostrano dvorište sa lepo uređenom travnatom površinom i raznovrsnim biljkama. Iako bi to bilo sasvim dovoljno za uživanje, postoji još jedna atrakcija – zatvoreni bazen u kom je temperatura vode konstantno 30 stepeni. Zahvaljujući staklenom panorama zidu bazen preko dana dana ima prirodnu svetlost, a noću nastupa dekorativna rasveta. Pored bazena nalaze se ležaljke i ozvučenje sa pojačalom i ko ne bi voleo da ovde provede barem nekoliko dana?

Više informacija na Crown Vila stranici.

Vila sa bazenom – Banstol

Vila Banstol kao da je pravljena za hedoniste. Prostrano dvorište, moderno dizajniran bazen, sauna, spa bure i veoma komforna i stilski uređena unutrašnjost privlače goste ne mareći da li je zima ili proleće.

Leti se pogled iz dvorišta pruža ka šumi i voćnjaku punom izdašnih plodova. Prostrana terasa sa garniturama za sedenje i suncobranima, zidani roštilj, sač, kotlić, spoljašnji tuš, manji spoljašnji toalet, trambolina za decu, ležaljke kraj bazena i lazy bagovi doprinose potpunoj ugodnosti.

Neće vam biti dosadno ni ukoliko u Banstol dođete zimi. Dok oko vas lete pahulje, vi se uz šolju toplog čaja opustite u spa buretu. Ovaj vid relaksacije odavno je hit u Skandinavskim zemljama, a trend je nedavno zaživeo i u Srbiji. Drveno bure napunjeno je slanom vodom čija temperatura iznosi 45 stepeni.

Vila Banstol je idealno mesto za uživanje i odmor. U zimskim mesecima možete organizovati manje proslave ( do 15 osoba) dok u letnjim u dvorištu vile možete organizovati proslavu do 30-tak osoba.

Više informacija na Vila sa bazenom – Banstol stranici.


Ovo je samo delić smeštaja koji smo odabrali za vas. Za ostalu ponudu fantastičnih vikendica i vila pogledajte celokupnu ponudu vikendica na Fruškoj Gori i odaberite savršeno mesto za proslave, uživanje ili opuštanje.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

 

 / 

Prijavite se

Pošaljite poruku

Moji favoriti